Bron: Youtube

Man met huidziekte is menselijke zuignap


Jamie ‘CanHead’ Keeton, ook wel bekend als de ‘menselijke zuignap’ kan blikjes, flessen en andere voorwerpen vastzuigen aan zijn huid. Hij doet dit zonder gebruik van lijm omdat zijn huid poriën op magische wijze in staat zijn om voorwerpen vast te zuigen.

Voorwerpen ‘plakken’ al het hele leven van Keeton aan zijn huid vast. Vroeger dachten mensen dat het kwam door het dennensap wat Jamie op zijn huid kreeg bij het beklimmen van dennenbomen. Hij ontdekte zijn ‘zuignap’ mogelijkheid 20 jaar geleden voor het eerst toen hij zijn hoofd kaal schoor. Tijdens een hete dag gedurende een honkbalwedstrijd wilde Keeton zijn hoofd koelen door een blikje frisdrank tegen zijn schedel te houden. Vervolgens sloeg de tegenstander een homerun en probeerde Keeton de bal te vangen. Iedereen begon te lachen aangezien het blikje horizontaal tegen zijn hoofd geplakt zat.

Keeton kwam erachter dat hij een zeldzame huidaandoening heeft waardoor zijn huid net als een octopus dingen vast kan zuigen. Artsen zijn verbijstert en hebben geen verklaring voor het fenomeen. Wel zeggen ze dat Jamie voor de rest volledig gezond is.

In de eerste instantie was schaamde Keeton zich voor zijn ‘talent’ maar nu probeert hij er geld mee te verdienen. Jamie is inmiddels een beroemdheid en verdient tussen de 1,500$ en 8000$ per week met zijn talent.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties