79-jarige vrouw geëlektrocuteerd door dildo


Een 79-jarige vrouw uit Californië (VS) werd bewusteloos en half naakt gevonden in haar appartement in Beverly Hills. Ze maakte gebruik van een ‘personal massager’ die haar heeft geëlektrocuteerd.

Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar artsen de met bloed bevlekte dildo die in haar vast zat verwijderde. Ook werd de vrouw behandeld voor brandwonden. De dochter van Harlen Green vond haar moeder bewusteloos, liggend in een ‘vreemde positie’ en gaf 5 minuten lang geen enkele reactie.

Artsen hebben de dildo aan de politie overhandigd voor nader onderzoek.

Mevrouw Green heeft brandwonden van de elektrocutie van haar bovenbenen tot haar buik en haar linkerhand. Na enigszins hersteld te zijn vertelde Green agenten dat ze dit soort apparaten af en toe gebruikt om haar eenzaamheid te temperen. “Ik heb al een lange tijd geen mannelijke vriend gehad dus begon ik personal massagers te sparen.” Mevrouw Green heeft bekend acht verschillende ‘personal massagers’ te hebben. Helaas viel Green in slaap toen ze de meest comfortabele gebruikte. Er ontstond kortsluiting doordat het apparaat te lang nat en operationeel bleef.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties