Bron: Pixabay.com

Bowling talent van 7 jaar gediskwalificeerd vanwege spijkerbroek


Een 7-jarig bowling talent is in Canada gediskwalificeerd omdat hij een spijkerbroek droeg. Dit terwijl hij individueel en met zijn team kampioen zou zijn geworden.

Het is maar de vraag of Grayson Powell ooit weer een bowlingbal oppakt na de domper. Hij had tijdens het toernooi een individuele score van 171. Zijn gemiddelde was voorheen 103.

Vlak voor de prijsuitreiking werd de moeder van Powell benaderd door de organisatie met het nieuws dat het team gediskwalificeerd werd omdat de broek van Powell niet de juiste kleur zwart had zoals voorgeschreven.

De moeder van Powell liet aan de media weten dat ze bekend waren met de kledingvoorschriften maar geen comfortabele zwarte pantalon konden vinden voor het talent om in te bowlen. Daarom gingen ze voor een donkergekleurde grijze jeans. Ze zei dat de broek pas een probleem werd toen het ernaar uitzag dat het team ging winnen.

De organisatie spreekt dit tegen. Ze lieten weten dat ze al aan het begin klachten van andere teams kregen. Er werd pas besloten om tot diskwalificatie over te gaan toen duidelijk werd dat het team zou gaan winnen. Anders hadden ze er geen probleem van gemaakt.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties