Rechtenstudente eist leven lang gratis KitKat’s


Een KitKat zonder de heerlijke luchtige wafel is gewoon een stuk chocola. Het heeft geen bevredigende ‘crunch’ wat een KitKat juist zo bekend heeft gemaakt.

Het is bekend dat er weleens iets fout gaat bij de KitKat productie waardoor de wafel structuur niet wordt toegevoegd aan de KitKat. Dit overkwam ook een rechtenstudente uit Engeland die een 8-pack KitKat’s kocht waar geen ‘crunch’ bij zat. Ze claimt nu een ‘monetair en emotioneel’ verlies te hebben geleden na de miskoop.

Tweedejaars rechtenstudent Saima Ahmad zegt dat Nestle haar een leven lang gratis KitKat’s moet verstrekken als compensatie. Ahmad stelt dat als door Nestle niet de gewenste compensatie en excuses worden aangeboden ze juridische stappen zal ondernemen. Het is onduidelijk of de eis van Ahmad serieus is of slechts een ‘studieproject.’

Niet iedereen baalt ervan om een 100% chocolade KitKat tegen te komen. Op Facebook is er zelfs een pagina aan gewijd en het vinden van een solide KitKat staat op de 9e plaats van de BuzzFeed lijst “23 Greatest Things That Could Possibly Happen To A British Person.”

Nestle heeft nog niet op de claim van Ahmad gereageerd. In het verleden heeft Nestle gesteld dat tijdens het ‘bakproces’ de wafel in de mal wordt gelegd en vervolgens gevuld met chocolade. Soms loopt de machine echter vast. Hierdoor ontstaan er soms solide chocolade KitKat’s waarvan sommige door het sorteerproces glippen.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties