Bron: Pixabay

Vrouw dwingt man zijn genitaliën op te eten gearresteerd


Een 43-jarige Amerikaanse vrouw is gearresteerd nadat ze toe heeft gegeven de genitaliën van haar man te hebben afgesneden en hem vervolgens heeft gedwongen deze op te eten.

Toen agenten bij het huis van het koppel aankwamen na een melding van huiselijk geweld vonden ze de man buiten bewustzijn in een plas bloed met ernstige verwondingen aan zijn kruis.

De genitaliën van de man waren volledig afgesneden met een mes. Al snel werd de vrouw verdacht. Tijdens een ondervraging gaf ze toe dat ze de man met slaappillen en whisky verdoofd had en vervolgens naar de slaapkamer gelokt voor seks. Daar sneed ze met een mes de genitaliën van de man af.

Toen de agenten vroegen waar de genitaliën waren antwoordde ze dat ze zo boos op hem was dat ze het mes tegen zijn keel hield en hem dwong zijn eigen genitaliën op te eten.

De politie waarschuwde na de verklaring het ziekenhuis waar de man inmiddels in stabiele toestand lag. Er werd hem een middel gegeven om over te geven waarna zijn eigen genitaliën uitgespuugd werden. Helaas konden artsen de man de genitaliën niet meer terugzetten.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties