Bron: Pixabay

Vrouw faked kanker zodat haar vriend plastische chirurgie betaalt


Een harteloze vrouw heeft voorgedaan alsof ze kanker had zodat haar vriendje geld afdroeg dat ze gebruikte voor plastische chirurgie.

Charlotte Roche maakte Matthew Pilgrim 14.000 pond afhandig waarvan ze 4.000 pond wilde gebruiken voor plastische chirurgie.

De twee leerden elkaar kennen via een dating site. De vrouw vertelde al snel dat ze eierstok kanker had maar in remissie was. Vervolgens maakte ze Pilgrim wijs dat haar eierstokken operatief verwijderd moesten worden. Ze zou zes maanden moeten wachten maar bij een privé kliniek slechts een paar dagen en 6.800 pond aan kosten.

Pilgrim was zo bezorgd dat hij besloot haar het geld te lenen nadat ze via sms berichtjes de druk opvoerde. Hun relatie werd steeds hechter en op een gegeven moment gaf Roche aan dat ze financiële problemen had met haar bank rekening.

Pilgrim mocht van Roche uiteraard niet bij haar op bezoek komen na de operatie in het ziekenhuis. Daarna stemde Pilgrim toe om nog eens 2.000 pond te betalen voor medicatie en nazorg.

Vervolgens zagen ze elkaar een tijd niet en werd het Pilgrim duidelijk dat de relatie voorbij was. Hij vroeg Roche om het geld terug te betalen.

De zus van Roche belde uiteindelijk Pilgrim op om te zeggen dat hij de politie moest bellen. Roche werd op haar werk gearresteerd.

In totaal heeft Roche 14.000 pond van Pilgrim afhandig gemaakt. Roche heeft alles bekend en werd veroordeeld tot 80 uur taakstraf en terug betalen van het volledige bedrag aan haar ex-vriend.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties