Zoon zet ontvoering in scene om losgeld van moeder te krijgen


Een jongen heeft samen met zijn vriendin en een andere vriend een ontvoering in scene gezet zodat hij losgeld van zijn moeder kon krijgen om zijn gok schulden af te lossen.

De politie kreeg een telefoontje van de moeder dat haar zoon ontvoerd was. Ze vertelde de politie dat haar zoon en zijn vriendin een paar uur eerder van huis gingen voordat ze een telefoontje van de vriendin kreeg dat ze ontvoerd waren door onbekenden die 3.000$  losgeld eisten.

Tijdens het telefoontje smeekte de vriendin de moeder om het geld te betalen terwijl op de achtergrond te horen was dat haar zoon geslagen werd. Gedurende de avond ontving de moeder sms’jes van haar zoon’s mobiel en steeg het losgeld bedrag van 3.000$ naar 4.000$.

De vrouw stuurde terug dat ze het geld zou betalen en vroeg of ze haar zoon en zijn vriendin geen pijn wilden doen. Toen de vrouw de politie belde heeft de politie de mobiele telefoon van de zoon ‘gepingt’ om de locatie te achterhalen.

De politie traceerde een auto waar drie mensen in zaten. Voorbereid op een kidnapping ging de politie naar de auto toe maar er bleek weinig aan de hand te zijn. De drie werden gearresteerd en bekenden hun mislukte plan.

Meer bizarre artikelen? 🙂

Jullie reacties